Liiga pitkävetovihje: KooKoo – Ilves 25.10.2023

KooKoo ja Ilves kohtaavat tänään jännittävässä Liiga-jääkiekko-ottelussa, joka tarjoaa katsojille vauhtia ja draamaa. Ottelu on tärkeä molemmille joukkueille, mutta Ilveksen vahva kokoonpano ja peliesitykset antavat heille selkeän edun tässä kohtaamisessa.

KooKoon kova vire hämää kertoimia

KooKoo lähtee otteluun sarjataulukon seitsemänneltä sijalta, ja joukkue on kerännyt 16 ottelusta 21 pistettä. KooKoon maalisuhde on 43 tehtyä maalia ja 49 päästettyä maalia, mikä kertoo puolustuspään haasteista. Vaikka KooKooon onnistunut voittamaan neljä viimeisestä viidestä ottelustaan, on huomioitava, että vastustajat eivät ole olleet Liigan kärkijoukkueita.

Ilves on parempi kaikilla osa-alueilla

Ilves on sarjataulukon kolmantena 26 kerätyllä pisteellä ja maalisuhteella 45 tehtyä maalia ja 41 päästettyä maalia. Ilves on ollut vahva niin hyökkäys- kuin puolustuspelissään ja onnistunut voittamaan useita kovia vastustajia. Vaikka joukkue on voittanut vain yhden viidestä viime ottelustaan, Ilves on kaikilla osa-alueilla hieman parempi joukkue.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Ilveksen voiton avaimet tähän otteluun

  1. Hyökkäysvoima: Ilveksen hyökkäys on ollut tehokas ja monipuolinen tällä kaudella. Heillä on useita maalintekijöitä, jotka luovat painetta KooKoon maalille. Tämä asettaa painetta KooKoon puolustukselle ja maalivahdille.
  2. Maalivahti: Ilveksen maalivahtipeli on ollut vahvaa, ja heillä on luotettava maalivahti, joka pitää joukkueensa pelissä mukana tarvittaessa.
  3. Pelin hallinta: Ilves on osoittanut kykenevänsä hallitsemaan peliä ja pitämään kiekon hallussaan. Tämä auttaa heitä pitämään KooKoon hyökkäyspelin kurissa ja estämään vastustajaa luomasta maalipaikkoja.

Vaikka KooKoo voi tarjota vastuksen, Ilveksen vahva kokoonpano ja peliesitykset antavat heille selkeän edun tässä ottelussa.

Pelivihje: Ilves 2.40

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

378 Lukukerrat