Liiga pitkävetovihje: HPK – KooKoo 25.11.2023

Liigan jääkiekkokausi tarjoaa jännittävän kohtaamisen, kun HPK ja KooKoo kohtaavat toisensa 25. marraskuuta 2023. Ottelu lupaa olla mielenkiintoinen, kun molemmat joukkueet tavoittelevat kipeästi lisäpisteitä sarjataulukossa.

HPK

HPK löytyy sarjataulukon häntäpäästä, mikä heijastaa joukkueen haasteellista kautta tähän asti. 24 ottelusta kerätyt 25 pistettä ja maalisuhde 47:71 kertovat joukkueen kamppailuista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Viimeaikaiset kaksi voittoa viidestä ottelusta osoittavat kuitenkin pientä piristymisen merkkiä, ja HPK pyrkii nousemaan kohti sarjataulukon keskivaihetta.

KooKoo

KooKoo on sijoittunut keskivaiheille sarjataulukossa kerättyään 24 ottelusta 31 pistettä. Maalisuhde 66:73 kuvastaa joukkueen tasaisuutta, mutta kaksi peräkkäistä voittoa antavat viitteitä nousujohteisesta vireestä. KooKoon vahva suoritus viime aikoina on herättänyt odotuksia joukkueen potentiaalista.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten uskoa KooKoon vievän voiton tästä kohtaamisesta?

Joukkueen vire, kahden peräkkäisen voiton tuoma itseluottamus ja tasapainoinen suorittaminen sekä hyökkäys- että puolustuspäässä antavat sille etulyöntiaseman. HPK:n haasteet maalinteossa ja heikko maalisuhde voivat antaa tilaa KooKoon hyödyntää näitä heikkouksia.

Ottelusta odotetaan tasaväkistä taistoa, mutta KooKoo saattaa napata voiton vahvan joukkuepelinsä ja viimeaikaisten onnistumisten siivittämänä.

Pelivihje: KooKoo 2.15

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

333 Lukukerrat