Liiga pitkävetovihje: HIFK – KalPa 12.3.2024

Liigan jännittävää jääkiekkokautta on jäljellä enää muutama ottelu, ja yksi merkittävimmistä kamppailuista on edessä, kun HIFK kohtaa KalPan 12. maaliskuuta 2024. Ottelua odotetaan kiihkeänä, sillä molemmat joukkueet tavoittelevat tärkeitä pisteitä sarjataulukossa.

HIFK

Kotijoukkue HIFK lähtee otteluun sarjataulukon 6. sijalta vakuuttavilla 103 pisteellä 59 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on positiivinen, 179 tehtyä ja 136 päästettyä maalia. Viimeaikainen suorituskyky on ollut vahva, kun HIFK on napannut voiton kolmesta viimeisestä viidestä ottelustaan. Joukkueen pelaajilla on nähty hyvää yhteistyötä kentällä, ja maalintekotaito on ollut huipussaan.

KalPa

Vierasjoukkue KalPa on puolestaan sijoittunut sarjataulukossa seitsemänneksi, kerättyään 91 pistettä samassa määrässä otteluita. KalPan maalisuhde on 166 tehtyä ja 156 päästettyä maalia. Vaikka joukkue onkin voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, on se edelleen kovan haasteen edessä HIFK:n vieraana.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi sitten HIFK lähtee ottelusta voittajana?

Joukkueen vakuuttava sijoitus sarjataulukossa heijastaa vahvaa kautta, ja hyvä vire viime peleissä antaa lisävarmuutta. HIFK:n tiivis puolustus ja tehokas hyökkäys antavat heille etulyöntiaseman KalPaa vastaan. Kotiedun tuoma lisäetu ja joukkueen kokonaisvaltainen suorituskyky voivat ratkaista ottelun HIFK:n eduksi. Kokonaisuudessaan odotamme vauhdikasta ja taitavaa kiekkoa, mutta HIFK:n vahvuudet antavat heille hyvät mahdollisuudet voittoon tässä tärkeässä kohtaamisessa.

Pelivihje: HIFK 1.65

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

198 Lukukerrat