Liiga pitkävetovihje: HIFK – JYP 15.11.2023

Helsingin IFK ja JYP kohtaavat Liigan kiehtovassa jääkiekko-ottelussa 15. marraskuuta 2023. HIFK löytyy sarjataulukon kolmannelta sijalta vakuuttavilla 35 pisteellä 19 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 54 tehtyä ja 42 päästettyä maalia, heijastaa vahvaa suoritusta kaukalossa. JYP taistelee sarjassa sijalla viisi, keräten 31 pistettä 18 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on myös kunnioitettava, 57 tehtyä ja 50 päästettyä maalia.

HIFK

HIFK:n vahvuus piilee laadukkaassa materiaalissa. Joukkueessa on kokeneita pelaajia ja nousevia tähtiä, jotka tuovat monipuolisuutta ja taitoa kaukaloon. Maalintekovoima yhdistettynä vankkaan puolustukseen antaa HIFK:lle selkeän edun ottelussa. Kapteeni johtaa ryhmäänsä vahvalla pelisilmällään, ja maalivahti on osoittanut luotettavuutensa tiukoissa tilanteissa.

JYP

Vaikka JYP onkin sarjataulukossa alempana, joukkueella on näytönhalua ja potentiaalia yllättää. Hyökkäyksessä on tulivoimaa, ja puolustus pystyy vastaamaan haasteisiin. Maalivahtipeli on ollut vakuuttavaa, ja nuoret pelaajat tuovat raikkautta kokoonpanoon.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Kotijoukkue kerää pisteet

Ottelun voittajaksi nousee kuitenkin HIFK, joka hyödyntää laadukkaampaa materiaaliaan. Joukkueen kokenut ryhmä hallitsee peliä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Tehokas maalinteko ja tiivis puolustuspeli ratkaisevat ottelun heidän eduksi. HIFK jatkaa vahvaa kauttaan ja naputtaa lisää pisteitä taulukkoon vieden voiton JYPiltä.

Pelivihje: HIFK 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

394 Lukukerrat