Liiga pitkävetovihje: TPS – Jukurit 9.2.2024

Jääkiekko-ottelu TPS vastaan Jukurit 9. helmikuuta 2024 tarjoaa mielenkiintoisen kohtaamisen, kun kaksi eri sijoilla olevaa joukkuetta ottavat mittaa toisistaan.

TPS

Kotijoukkue TPS löytyy sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta, kerättyään 49 ottelusta yhteensä 68 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 123 tehtyä maalia ja 132 päästettyä maalia, kertoo tasaisesta suorituksesta, mutta myös haasteista puolustuspäässä.

TPS:n viimeaikainen vire on ollut vaihtelevaa, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Joukkue etsii nyt keinoja kääntää suuntaa ja napata tärkeä voitto kotiyleisön edessä. TPS:n pelaajien on tärkeää nostaa tasoaan erityisesti puolustuspäässä, jotta he voivat vastustaa vahvan Jukurit-hyökkäyksen.

Jukurit

Jukurit on sarjataulukossa kolmantena, kerännyt 48 ottelusta komeat 90 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 160 tehtyä maalia ja 108 päästettyä maalia, kertoo vauhdikkaasta hyökkäyspelaamisesta, mutta myös hyvin toimivasta puolustuspäässä. Jukurit on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelusta, mikä osoittaa joukkueen vahvasta suorituskyvystä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Jukurit olisi suosikki tässä kohtaamisessa?

Jukurit on tällä hetkellä sarjataulukon korkeammalla sijalla ja onnistunut voittamaan enemmän pelejä viime aikoina. Joukkueen vahva hyökkäys voi hyödyntää TPS:n haavoittuvuudet puolustuspäässä. Jukurit on osoittanut kykenevänsä voittoihin myös vieraskaukalossa, mikä on ratkaiseva tekijä tässä ottelussa. Jukurit voittaa, jos he pystyvät jatkamaan vahvaa hyökkäyspelaamistaan ja samalla paikkaamaan kokoonpanon puutteet.

Pelivihje: Jukurit 3.20

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

628 Lukukerrat