Liiga pitkävetovihje: KalPa – TPS 28.2.2024

KalPan ja TPS:n välinen Liiga-kohtaaminen 28. helmikuuta 2024 herättää odotuksia, kun kahdeksanneksi sijoitettu KalPa isännöi yhdeksäntenä olevaa TPS:ää. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti sarjataulukon keskikastissa, mikä tekee ottelusta entistä mielenkiintoisemman.

KalPa

KalPa on kerännyt 81 pistettä 53 ottelusta, ja heidän maalisuhteensa on 145 tehtyä maalia ja 142 päästettyä maalia. Joukkue on ollut vaihtelevassa vireessä viime aikoina, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Haasteena KalPalle on ollut tasaisuuden puute, ja he tarvitsevat vahvan suorituksen päästäkseen voittojen tielle.

TPS

TPS on saavuttanut kolmen ottelun voittoputken, mikä on nostanut heidät sarjataulukossa tiukasti KalPan alapuolelle. TPS on kerännyt 79 pistettä 55 ottelusta, ja maalisuhde on tiukka 143:144. Voittoputki antaa joukkueelle itseluottamusta, ja heidän hyvät otteensa voivat jatkua, kun he kohtaavat KalPan.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Turkulaisten voittoputkelle jatkoa

TPS:n voitonavaimet ottelussa liittyvät joukkueen nousujohteiseen pelaamiseen. Kolmen peräkkäisen voiton myötä heillä on hyvä momentum, ja pelaajat voivat luottaa toisiinsa kentällä. Hyökkäyksessä tehokas maalinteko yhdistettynä vahvaan puolustuspeliin antaa TPS:lle etulyöntiaseman ottelussa.

TPS:n voittoon vaikuttaa heidän positiivinen trendinsä ja pelaajien itseluottamus. Joukkue voi hyödyntää KalPan tasaisuusongelmia ja myös mahdolliset heikkoudet vastustajassa. Jos TPS pystyy jatkamaan vahvoja esityksiään heillä on hyvät mahdollisuudet viedä voitto kotiin.

Pelivihje: TPS 2.85

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

283 Lukukerrat