Liiga pitkävetovihje: SaiPa – KalPa 21.12.2023

SaiPa kohtaa KalPan Liigan jääkiekkokierroksella 21.12.2023. Ottelu tulee olemaan tärkeä molemmille joukkueille, erityisesti SaiPalle, joka kamppailee sarjataulukon 15. sijalla.

SaiPa

SaiPan tilastoista näkyy, että joukkueella on ollut vaikeuksia tällä kaudella. He ovat pelanneet 28 ottelua, keränneet vain 20 pistettä ja maalisuhde on melko heikko 66:114. Viimeaikaiset tulokset eivät myöskään ole suotuisia, sillä he ovat voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelusta.

KalPa

KalPa on esiintynyt vahvasti tällä kaudella ja on sijoittunut sarjataulukossa viidenneksi. He ovat keränneet 48 pistettä 31 ottelusta, ja maalisuhde on tasapainoinen 82:84. Vaikka KalPa on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta, heidän sijoituksensa ja tasapainoinen maalieronsa viittaavat vahvaan joukkueeseen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi KalPa voittaa tämän ottelun?

KalPan kokonaisvaltainen suorituskyky ja parempi sijoitus sarjataulukossa antavat heille etulyöntiaseman. Joukkueella on myös kyky parantaa peliään ja palata voittojen tielle. SaiPan haasteena on heikko maaliero ja vähäinen pistemäärä, mikä voi antaa KalPalle mahdollisuuden hyödyntää näitä heikkouksia ja napata voitto. KalPan vahva puolustus ja tehokas hyökkäys antavat heille paremmat mahdollisuudet kontrolloida peliä ja saavuttaa tärkeät pisteet tästä kohtaamisesta.

Pelivihje: KalPa 1.65

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

466 Lukukerrat