Liiga pitkävetovihje: Sport – KalPa 10.1.2024

Liigan jääkiekko-ottelu 10. tammikuuta 2024 tuo yhteen Sportin ja KalPan.

Sport

Sport taistelee sarjataulukon 13. sijalla, keräten 48 pistettä 37 ottelusta, kun maalisuhde on 89-102. He ovat voittaneet kaksi viidestä edellisestä ottelusta, ja tämä kohtaaminen tarjoaa heille mahdollisuuden kääntää suunta voitokkaaksi.

KalPa

KalPa sijoittuu sarjataulukossa seitsemänneksi, keräten 57 pistettä 34 ottelusta, ja heillä on maalisuhde 99-86. Vaikka KalPa on voittanut myös kaksi viidestä edellisestä ottelusta, heillä on parempi sijoitus ja pisteet kuin vastustajallaan. KalPan on tärkeää hyödyntää tämä kohtaaminen pysyäkseen vahvana keskikastissa ja jatkaakseen kohti ylemmän taulukon sijoituksia.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Vierasjoukkue ryöstää pisteet

KalPan voitonavaimet ovat heidän vahva puolustuspelinsä ja tehokas maalivahtipeli. Sportin hyökkäyksen haastaminen antaa KalPalle mahdollisuuden hallita peliä. KalPan on myös hyödynnettävä hyökkäyksensä monipuolisuutta ja variaatiota maalintekotilanteissa.

KalPan pelaajien yhteistyö ja keskinäinen ymmärrys ovat ratkaisevia voiton saavuttamiseksi. Joukkue hyödyntää mahdolliset erikoistilanteet ja ylivoimansa tehokkaasti. KalPan vahvempi sijoitus ja mahdollisuus hyödyntää Sportin puutteita tekevät heistä ottelun ennakkosuosikin. Mikäli KalPa onnistuu toteuttamaan suunnitelmansa ja pelaamaan odotustensa mukaisesti, heillä on hyvät mahdollisuudet napata voitto tästä kohtaamisesta.

Pelivihje: KalPa 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

237 Lukukerrat