Liiga pitkävetovihje: KalPa – Tappara 19.1.2024

Tampereen Tappara matkustaa kohtaamaan Kuopion KalPan Liigan jääkiekko-ottelussa 19. tammikuuta 2024.

KalPa

Kotijoukkue KalPa löytyy sarjataulukon seitsemänneltä sijalta 37 ottelun jälkeen, keräten yhteensä 62 pistettä. Heidän maalisuhteensa 111:94 osoittaa vahvan tasapainon hyökkäys- ja puolustuspelin välillä. KalPa on erityisen vahvassa vireessä, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Tappara

Tappara sijoittuu sarjataulukossa toiseksi 38 ottelun jälkeen, keräten 76 pistettä. Joukkue on tehnyt vaikuttavan määrän maaleja, kantaen maalisuhteen 129:91. Vaikka Tappara onkin sarjataulukon kärkipäässä, heillä on ollut hieman vaikeuksia viime aikoina voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Palaako Tappara menestyksen polulle?

Tapparan voittoon vaikuttaa kuitenkin joukkueen vahva kokoonpano ja kyky sopeutua erilaisiin pelitilanteisiin. Vaikka viimeaikainen voittosuhde ei ole ollut täydellinen, Tappara on osoittanut kykynsä voittaa vaikeita pelejä koko kauden ajan. Joukkueen hyvä maalinteko ja kyky puolustaa johtoasemaa antavat heille vahvan aseman ottelussa KalPaa vastaan.

Tapparan pelaajilla on myös runsaasti kokemusta suurista peleistä ja taitoa ratkaista otteluita tiukoissa tilanteissa. Joukkueen valmentajan kyky tehokkaaseen pelistrategiaan ja pelaajien yhteispeli ovat ratkaisevia tekijöitä ottelussa. Näiden elementtien yhdistelmä antaa Tapparalle mahdollisuuden voittaa KalPa ja vahvistaa asemiaan sarjataulukon kärjessä.

Pelivihje: Tappara 2.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

323 Lukukerrat