Liiga pitkävetovihje: Ennakkosuosikin voitolla kaksinkertaiset voitot! 12.3.2024

Tiistain Liigakierroksen ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 225,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 225,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

TPS – Ilves

Jännitys nousee, kun TPS ja Ilves kohtaavat toisensa 12. maaliskuuta 2024 Liiga-ottelussa. TPS sijoittuu sarjataulukossa yhdeksänneksi, kun taas Ilves pitää komeasti toista sijaa. Ilveksen vahva vire on huomionarvoista, sillä joukkue on voittanut peräti kuusi edellistä otteluaan.

TPS on kokenut vaihtelevan kauden ja sijoittuu keskikastiin sarjataulukossa. Ilves taas on esittänyt huippusuorituksia ja hallinnut kenttätapahtumia voittojen myötä. Ilveksen voitto kertoimella 2.25 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Ilveksen kovassa vireessä olevalla joukkueella on selkeä etulyöntiasema TPS:ää vastaan. Ilves sijoittuu sarjataulukon kärkikahinoihin, ja heillä on selkeä tavoite pitää asemansa tai jopa pyrkiä nousemaan sarjataulukon kärkeen. Ilves on osoittanut vahvaa peliä niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa.

Kokonaisuutena Ilveksen voitto kertoimella 2.25 näyttää houkuttelevalta, ottaen huomioon joukkueen vahvan vireen, sijoituksen sarjataulukossa ja aiemmat onnistumiset kentällä. Tämä pelikohde tarjoaa mahdollisuuden hyvään tuottoon niille, jotka haluavat panostaa Ilveksen eduksi tässä odotetussa kohtaamisessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ilves voittoa kertoimella 2.25.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

137 Lukukerrat