Liiga pitkävetovihje: Tappara – Sport 5.1.2024

Liigan jännittävä jääkiekko-ottelu on tulossa iltapäivällä, kun Tappara isännöi Sportia 5. tammikuuta 2024. Ottelu lupaa olla kiehtova kohtaaminen, kun sarjataulukon toiseksi sijoittunut Tappara kohtaa 11. sijalla olevan Sportin.

Tappara

Tappara on vakuuttanut sarjassa vahvalla suorituksellaan ja pitää kiinni toisesta sijastaan, keräten 34 ottelusta komeat 71 pistettä. Vaikka joukkue on kohdannut haasteita viime aikoina, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, he ovat silti vahvoja ehdokkaita voittoon. Tapparan kokemus ja taitotaso ovat avainasemassa heidän pyrkimyksissään säilyttää korkea sijoituksensa sarjataulukossa.

Sport

Sport taistelee puolestaan kohtuullisen kauden keskellä, sijoittuen 11. sijalle 48 kerätyllä pisteellä. Joukkueen maalisuhde 85:94 kertoo siitä, että he ovat joutuneet tekemään töitä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Sport on kuitenkin voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän kykynsä haastaa vahvempiakin vastustajia.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Ottelun voittajaksi nousee kuitenkin Tappara

Joukkueella on vahva motivaatio palata voittokantaan, ja kotiyleisön tuki antaa heille ylimääräisen sysäyksen. Tapparan pelaajilla on näyttöhaluja, ja he ovat tietoisia Sportin vaarallisuudesta. Tapparan syvempi kokoonpano ja taituruus tulevat esiin ottelun edetessä, antaen heille etulyöntiaseman. Tappara voittaa kokemuksensa, taitonsa ja kotiyleisönsä tuen voimin tässä Liigan kohtaamisessa.

Pelivihje: Tappara 1.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

312 Lukukerrat