Liiga pitkävetovihje: Jukurit – Kärpät 4.11.2023

Liigan kiekkokausi on täydessä vauhdissa, ja tänään lauantaina kohtaa kaksi joukkuetta, jotka edustavat Liigan eri puolia. Jukurit isännöi Kärppiä Mikkelin Energia Areenalla, ja molemmat joukkueet tulevat tähän otteluun erilaisista lähtökohdista.

Mikkelin Jukurit

Jukurit sijoittuu tällä hetkellä sarjataulukon alempaan keskikastiin. Joukkue on pelannut 17 ottelua, keräten yhteensä 25 pistettä. Maalisuhde on tasainen 49 tehtyä maalia ja 44 päästettyä maalia. Viidestä edellisestä ottelustaan Jukurit on onnistunut voittamaan kolme, mikä osoittaa, että he ovat löytäneet otteisiinsa kaivattua virettä, mutta tasaisuus on silti vielä työn alla.

Oulun Kärpät

Kärpät sen sijaan on sarjataulukon kärkipäässä taistelemassa parhaista sijoituksista. Joukkue on pelannut 18 ottelua ja kerännyt yhteensä 34 pistettä. Maalisuhde on myös vahva, 54 tehtyä maalia ja 39 päästettyä maalia. Kärpät on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa, mikä kertoo joukkueen erinomaisesta vireestä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Kärpät voittaa tämän ottelun?

Kärpät on tällä hetkellä Liigan kärkitaistelussa mukana, ja he ovat pelanneet vakuuttavaa kiekkoa alkukauden ongelmien jälkeen. Joukkueessa on taitoa, kokemusta ja syvyyttä, joka antaa heille etulyöntiaseman useimmissa otteluissa. Kärpät on tällä hetkellä vakuuttavassa voittoputkessa, mikä tarkoittaa, että heillä on itseluottamusta ja voittamisen mentaliteetti vahvana. Kärppien maalisuhde on vahvempi kuin Jukureiden, mikä osoittaa joukkueen kyvyn sekä puolustaa että hyökätä tehokkaasti.

Vaikka Jukurit on pelannut hyvin viime aikoina ja voittanut useita pelejä, Kärpät on tällä hetkellä yksi Liigan kovimmista joukkueista. Heillä on kyky hallita peliä, tehdä maaleja ja puolustaa tiiviisti. Kaikki nämä tekijät yhdistettynä antavat Kärpille vahvan mahdollisuuden voittaa tämä ottelun.

Odotamme jännittävää ja laadukasta jääkiekko-ottelua, mutta Kärpät näyttävät olevan vahvoilla voittoisan putkensa ja vahvan kokoonpanonsa ansiosta.

Pelivihje: Kärpät 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

381 Lukukerrat