Liiga pitkävetovihje: Ilves – Ässät 21.12.2023

Liigan kiekkokierroksen mielenkiintoisessa ottelussa kohtaavat kotijoukkue Ilves ja vieraaksi saapuva Ässät 21. joulukuuta 2023.

Ilves

Ilves näyttää vahvalta sarjataulukossa, pitäen toista sijaa 65 pisteellä 32 ottelusta. Joukkueen maalisuhde 108-83 kertoo hyökkäysvoimasta, mutta viime aikoina voittokulku ei ole ollut vakuuttava, sillä Ilves on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Ässät

Ässät löytyy sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta 45 pisteellä 31 ottelusta, ja heidän maalisuhteensa on tiukka 69-67. Ässät on kuitenkin kokenut vaikean jakson, häviten viisi peräkkäistä ottelua. Tämä asettaa joukkueen haastavaan asemaan Ilvestä vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pisteet jäävät Tampereelle

Ilveksen vahvuudet tulevat esiin kotikentällä, ja heidän taitava hyökkäyskalustonsa, joka on tehnyt keskimäärin yli kolme maalia ottelua kohden, asettaa paineita Ässien puolustukselle. Ilveksen maalivahti on myös ollut vakuuttava, ja joukkue on tottunut pelaamaan tiukkoja pelejä. Ilves on kokenut muutaman vaisumman ottelun, mutta joukkueella on potentiaalia palata voittokantaan. Heidän kotietunsa ja parempi sijoitus sarjataulukossa antavat heille selkeän edun Ässiä vastaan. Ilves voi hyötyä Ässien heikosta vireestä ja pyrkiä hyödyntämään vastustajan virheitä.

Ilves voittaa ottelun kotikentällään vahvan hyökkäyksen, kokeneen maalivahdin ja paremman sarjasijoituksen ansiosta. He pystyvät käyttämään hyväkseen Ässien vaikeaa jaksoa ja tulevat ottelusta voittajina ulos.

Pelivihje: Ilves 1.75

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

394 Lukukerrat