Liiga pitkävetovihje: Lukko – Ilves 19.12.2023

Tiistaina 19. joulukuuta 2023 Liigassa nähdään kiehtova kamppailu, kun Lukko isännöi Ilvestä.

Lukko

Kotijoukkue Lukko taistelee tiukasti sijoituksestaan sarjataulukossa, tällä hetkellä sijoittuen seitsemänneksi 45 pisteen kera. Maalisuhde, 77 tehtyä ja 79 päästettyä maalia, kertoo joukkueen tasaisuudesta ja kyvystä pitää pelit tiukkoina. Viime aikojen vire on ollut kohtuullinen Lukolla, joka on onnistunut voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueella on kuitenkin parantamisen varaa, ja tämä kohtaaminen sarjakakkosen Ilveksen kanssa asettaa heille kovan haasteen.

Ilves

Ilves, sarjataulukon kakkossijalla 65 pisteellä, näyttää vakuuttavalta vastustajalta. Heidän maalisuhteensa, 106 tehtyä ja 80 päästettyä maalia, heijastaa hyökkäysvoimaa ja puolustuksellista tiiviyttä. Viimeaikaiset tulokset ovat myös olleet positiivisia, sillä Ilves on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pisteet matkustavat Tampereelle

Ilves lähtee otteluun vahvalla itseluottamuksella ja paremmalla sarjasijoituksella. Joukkueen laaja kokemus ja taitava pelaajaryhmä antavat heille etulyöntiaseman tässä kohtaamisessa. He pystyvät hyödyntämään vastustajansa mahdolliset heikkoudet ja hyökkäämään tehokkaasti. Ilveksen vahva pelaaminen yhdistettynä Lukon mahdollisiin haasteisiin tekee Ilveksestä ottelun suosikin.

Odotettavissa on jännittävä jääkiekkoilta, kun Lukko ja Ilves kohtaavat. Ilves voi napata voiton kokonaisvaltaisemmalla suorituksellaan ja hyödyntämällä Lukon haavoittuvuudet tehokkaasti.

Pelivihje: Ilves 2.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

404 Lukukerrat