Liiga pitkävetovihje: HIFK – SaiPa 17.1.2024

Liiga-jääkiekko-ottelu HIFK:n ja SaiPan välillä 17. tammikuuta 2024 lupaa tarjota mielenkiintoisen kamppailun kahden eri sijoilla olevan joukkueen välillä.

HIFK

Kotijoukkue HIFK löytyy sarjataulukon kolmannelta sijalta vakuuttavilla 69 pisteellä 40 ottelusta. Heidän maalisuhteensa 121:92 kertoo joukkueen vahvuudesta hyökkäys- ja puolustuspäässä. Viimeisistä viidestä ottelustaan HIFK on voittanut kolme, mikä osoittaa heidän hyvää virettään.

SaiPa

SaiPa löytyy sarjataulukon 15. sijalta ja on kohdannut haasteita kauden aikana. He ovat keränneet 22 pistettä 37 ottelusta, ja maalisuhde 78:155 heijastaa vaikeuksia sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Joukkue on kokenut vaikean jakson, häviten peräti yhdeksän ottelua peräkkäin. Tämä asettaa heidät haastavaan asemaan, kun he kohtaavat vahvan HIFK:n.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Megakerrointa ei voi ohittaa

Vaikka SaiPan tilanne näyttää haastavalta, jääkiekossa yllätyksiä tapahtuu. Joukkueilla on erilaisia vahvuuksia, ja yksittäisessä ottelussa mikä tahansa on mahdollista. SaiPan mahdollisuudet yllätysvoittoon perustuvat useisiin eri tekijöihin. He voivat hyödyntää vastustajansa mahdollista heikkoa valmistautumista. Joukkueen pelaajien henkilökohtainen panos, erityisesti maalivahdin loistava suoritus, voi kääntää ottelun heidän eduksi.

Jääkiekossa on aina mukana elementti sattumaa, ja joukkueet voivat yllättää odotukset. SaiPa voi hyödyntää tätä mahdollisuutta ja pelata parhaan ottelunsa juuri tähän kohtaamiseen. Vaikka heidän voitonmahdollisuutensa saattavat olla haastavat, voitto kertoimella 11.00 houkuttelee pelaajia, jotka uskovat yllätyksiin ja ovat valmiita ottamaan riskin vedonlyönnissään.

Pelivihje: SaiPa 11.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

274 Lukukerrat