Pelaa Liigan kaksi ennakkosuosikkia ja voita 346,00€ bonuksen avulla!

Liigan torstain ottelut tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 346,00€ suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen Liigan pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 346,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman rollin!

Ilves – Sport

Liiga-ottelu Ilves vastaan Sport herättää odotuksia jännittävästä kamppailusta. Ilveksen vahvuudet antavat syytä uskoa voittoon 1.73 kertoimella. Ilves on viime aikoina osoittanut vahvaa peliä, erityisesti hyökkäyspäässä. Joukkueen tehokkaat laitahyökkääjät ja taitavat keskushyökkääjät luovat painetta vastustajan maalille. Maalivahti on myös osoittanut luotettavuutta torjunnoillaan.

Puolustus on tiivis ja organisoitunut, mikä auttaa pitämään vastustajien maalimäärän kurissa. Ilves on vahva erikoistilanteissa, mikä on ratkaiseva tekijä tiukoissa peleissä. Joukkueen yhteistyö ja pelisilmä ovat parantuneet kauden edetessä, mikä lisää voiton todennäköisyyttä. Ottelu tulee olemaan tasainen, mutta Ilveksen vahvuudet antavat sille selvän etulyöntiaseman ja mahdollisuuden voittoon 1.73 kertoimella.

Jukurit – Tappara

Liigan toinen ottelu Jukurit vastaan Tappara herättää myös jännittävän tunnelman, kun Tappara lähtee otteluun vahvana suosikkina 2.00 kertoimella. Tappara on näyttänyt vakuuttavalta viime aikoina, joukkueen kokemus ja taito näkyvät jäällä. Hyökkäyksessä joukkueella on monipuolisia maalintekijöitä, ja heidän kykynsä murtautua vastustajan puolustuksen läpi on vahva.

Tapparan puolustus on myös erinomainen, ja maalivahdit ovat esittäneet luotettavia suorituksia. Erikoistilannepelaaminen on myös Tapparan vahvuus, ja se kääntää ottelun heidän eduksi. Yhteispeli ja tasapainoinen joukkue tarjoavat hyvät edellytykset voittoon, mikä tekee 2.00 kertoimesta houkuttelevan.

Näin voitat 346,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ilveksen ja Tapparan voittoa yhteiskertoimella 3.46.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

262 Lukukerrat