Liiga pitkävetovihje: HIFK – Ässät 19.1.2024

Helsingin IFK saa vastaansa Ässät Liigan jääkiekko-ottelussa 19. tammikuuta 2024.

HIFK

Kotijoukkue HIFK näyttää vahvalta sijoittuessaan sarjataulukossa neljänneksi 41 ottelun jälkeen, keräten yhteensä 70 pistettä. Maalisuhde 123:95 kertoo joukkueen hyökkäys- ja puolustuspelistä, joka on ollut keskimääräistä vakuuttavampaa. Viimeaikainen suoritus on ollut positiivinen, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta.

Ässät

Ässät puolestaan sijoittuu sarjataulukossa yhdeksänneksi 40 ottelun jälkeen, keräten 59 pistettä. Joukkueen maalisuhde 89:87 viittaa tasaisempaan suoritukseen molemmissa päissä kenttää. Ässät on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa, että heillä on ollut vaikeuksia löytää voittoja viime aikoina.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue vahvoilla

HIFK:lla on selkeä etu tässä ottelussa. Heidän vahva sijoituksensa sarjataulukossa, tehokas maalinteko ja viimeaikainen suorittaminen antavat heille momentumia. Puolustuksellinen vankkuus yhdistettynä hyökkäyspään tehokkuuteen antaa HIFK:lle vahvan perustan menestyäkseen tässä kohtaamisessa.

HIFK:n pelaajien itseluottamus ja yhteispeli ovat olleet kohdillaan, mikä näkyy heidän viimeaikaisissa voitoissaan. Joukkueessa on potentiaalia dominoivaan esitykseen, ja he todennäköisesti hyödyntävät kotiedun tuomaa lisäboostia voittaakseen Ässät. HIFK:n vahva kokoonpano ja positiivinen ilmapiiri antavat heille edun tässä ottelussa, ja siksi odotamme heidän voittavan.

Pelivihje: HIFK 1.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

324 Lukukerrat