Liiga pitkävetovihje: Finaalisarjassa eletään ratkaisun hetkiä neljännessä kohtaamisessa 26.4.2024

Liigan pudotuspelien finaalisarjan ottelu tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 260,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 260,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Pelicans – Tappara

Liigan jääkiekon finaalisarjassa kohtaavat Pelicans ja Tappara neljännessä ottelussa, ja tunnelma on kiehtova. Tappara johtaa sarjaa 2-1, mutta Pelicans osoitti viime ottelussa kykenevänsä haastamaan vahvaa vastustajaansa.

Tappara aloitti vahvasti, voittaen ensimmäisen ottelun 3-1 ja toisen 3-2. Vaikka kolmannessa ottelussa Pelicans vei voiton jatkoajalla 2-1, Tappara näytti kykynsä taistella loppuun asti. Pelicansin Saku Salminen on kuitenkin poissa kokoonpanosta neljän ottelun ottelukiellon vuoksi, mikä voi vaikuttaa joukkueen suoritukseen.

Tappara on laadukas ja kokenut joukkue, joka on tottunut vastaamaan paineeseen. Heillä on kyky nollata tilanteet ja nousta voittoon tärkeissä otteluissa. Tappara on osoittanut kykynsä voittaa vieraskentällä ja he tulevat varmasti kovaa tässä neljännessä kohtaamisessa. Tapparan voitto kertoimella 2.60 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen. Heidän vahvuutensa ja kokemuksensa antavat heille selkeän edun tässä ottelussa, ja he ovat valmiita ottamaan tärkeän voiton finaalisarjassa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 2.60.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

145 Lukukerrat