Liiga pitkävetovihje: Finaalisarja käynnistyy – Kumpi on valmiimpana ensimmäiseen otteluun? 20.4.2024

Liigan finaalisarjan ensimmäinen ottelu tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Tappara – Pelicans

Liigan finaalisarja alkaa huipputason ottelulla, kun Tappara kohtaa Pelicansin ensimmäisessä kamppailussa. Kotijoukkue Tappara on osoittanut vahvuutensa niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin. Heillä on kokemusta finaalisarjoista ja tietävät, mitä tarvitaan voittojen kaivamiseen tässä vaiheessa kautta.

Pelicans on kuitenkin vaarallinen vastustaja, joka on esittänyt vakuuttavia otteita pudotuspeleissä. Heidän nopeutensa ja yksilötaitonsa voivat aiheuttaa ongelmia Tapparalle, jos kotijoukkue ei ole täysin valmistautunut. Ensimmäisen ottelun merkitys on valtava. Se voi asettaa sävyn koko finaalisarjalle ja antaa voittajalle henkisen edun seuraaviin koitoksiin. Tapparalla on kuitenkin kotikentän etu ja kokemus finaaleista puolellaan, mikä tekee heistä lievän suosikin ensimmäiseen otteluun.

Tapparan voitto kertoimella 2.30 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Heidän vahvat esityksensä tähän asti antaa luottamusta siihen, että he voivat aloittaa finaalisarjan vahvasti ja kaapata voiton kotiyleisönsä edessä.

Tämä ottelu lupaa tiukkaa taistelua ja jännitystä kaukalossa! Tapparan voitto ensimmäisessä ottelussa asettaisi heidät vahvaan asemaan finaalisarjassa. Vedonlyöjät voivat löytää hyvän kohteen Tapparan voitosta tästä ottelusta.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

279 Lukukerrat