Liiga pitkävetovihje: Riittääkö Pelicansille kotietu vai onko Tappara liian kova pala purtavaksi? 22.4.2024

Liigan finaalisarjan ensimmäinen ottelu tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 310,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 310,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Pelicans – Tappara

Liigan finaalisarjan toisessa kohtaamisessa Pelicans ja Tappara ottavat jälleen yhteen jännittävässä kamppailussa. Tappara onnistui nappaamaan voiton ensimmäisestä kohtaamisesta kotikentällään 3-1, joten Pelicansin on nyt näytettävä parempaa peliä kotiyleisönsä edessä.

Finaalisarjassa on selvästi nähtävissä maalivahtien taistelu, ja tällä hetkellä Tapparan Christian Heljanko hallitsee tilastoja. Hänen vahvat esityksensä antavat Tapparalle etua maalinsuulla. Pelicansin nuori maalivahti Niklas Kokko on ensimmäistä kertaa finaaleissa, ja hänen on löydettävä paras vireensä ja viel hieman lisää pysyäkseen Tapparan huippumaalivahdin vauhdissa.

Tappara on kokonaisuutena laadukkaampi ja kokeneempi joukkue, joka on tottunut voittamaan finaalisarjoja. Heillä on vahva kokoonpano ja joukkuehenki, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Tapparan voitto kertoimella 3.10 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Heidän vahva esityksensä ensimmäisessä kohtaamisessa antaa heille itseluottamusta jatkaa menestystä myös toisessa ottelussa.

Tämä ottelu lupaa jännitystä ja draamaa kaukalossa, kun kaksi kovaa joukkuetta kohtaa toisensa finaalisarjan toisessa ottelussa. Vedonlyöjät voivat napata hyvän kohteen Tapparan voitosta tästä ottelusta, sillä joukkue on osoittanut vahvuutensa ja kokemuksensa finaaleissa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 3.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

345 Lukukerrat