Liiga pitkävetovihje: Ässät – HIFK 10.1.2024

Liigan jännittävä jääkiekko-ottelu lähestyy, kun Ässät isännöi HIFK:ta 10. tammikuuta 2024.

Ässät

Kotijoukkue Ässät kamppailee sarjataulukon 10. sijalla, keräten 52 pistettä 37 ottelusta, ja maalisuhde on 80-83. Vaikka Ässät on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, he pyrkivät parantamaan otteitaan kohtaamisessa vahvaa HIFK:ta vastaan.

HIFK

HIFK on sarjataulukossa vahvalla kolmannella sijalla, keräten 63 pistettä 37 ottelusta, ja maalisuhde on vaikuttava 115-89. Joukkue on ollut vakuuttava voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. HIFK saapuu otteluun suosikkina korkean sijoituksensa ja vahvan peliesityksensä ansiosta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Porilaiset jäävät ilman pisteitä

HIFK:n voiton avaimet ovat heidän tehokas hyökkäys ja tiivis puolustuspeli. Joukkueen maalintekovoima on ollut vahva, ja heidän tulee hyödyntää Ässien haavoittuvaisuuksia puolustuspäässä. Maalivahti on myös keskeinen tekijä, ja HIFK:n maalivahtipelin on oltava huippuluokkaa varmistaakseen voiton. HIFK:n kokemus ja taito ovat myös ratkaisevia tekijöitä ottelussa. Heidän pelaajillaan on kokemusta kovasta kilpailusta ja he ovat näyttäneet kykenevänsä suoriutumaan paineen alla. Hyvän yhteistyön ja taktisen älyn avulla HIFK voi hallita peliä ja hyödyntää vastustajansa mahdolliset heikkoudet.

HIFK:n on silti pysyttävä kurinalaisena ja hyödynnettävä mahdolliset erikoistilanteet, kuten ylivoimat, voittaakseen Ässät. HIFK:n vahva asema sarjataulukossa ja pelaajien suorituskyky antavat heille etulyöntiaseman, ja mikäli he pystyvät pelaamaan odotustensa mukaisesti, voitto on heidän saavutettavissaan tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: HIFK 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

377 Lukukerrat