Jalkapallon EM-kisat pitkävetovihje: Belgia – Slovakia 17.6.2024

Belgia ja Slovakia kohtaavat 17. kesäkuuta 2024 jalkapallon EM-kisojen lohkovaiheen ottelussa. Belgia lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, ja kaikki katseet ovat heidän tähtipelaajissaan.

Belgia

Belgia on yksi Euroopan vahvimmista joukkueista, ja heidän nykyinen joukkueensa on täynnä maailmanluokan pelaajia. Joukkueen kapteeni Kevin De Bruyne on keskikentän moottori, joka pystyy luomaan maalipaikkoja ja viimeistelemään itsekin. Belgialla on myös vahva puolustus, ja hyökkäyksessä Romelu Lukaku tuo fyysisyyttä ja maalintekovoimaa. Belgia on ollut vakuuttava ja heidän tavoitteensa on selkeästi mestaruus.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Slovakia

Slovakia puolestaan lähtee otteluun altavastaajana. Joukkueella on kuitenkin potentiaalia yllättää, sillä he ovat pelanneet sitkeästi ja heillä on useita lahjakkaita pelaajia. Joukkueen kapteeni Milan Škriniar on puolustuksen tukipilari ja tärkeä johtaja kentällä. Hyökkäyspäässä Slovakia luottaa Robert Boženíkiin, joka on osoittanut pystyvänsä tekemään maaleja kovissakin otteluissa.

Suosikin matkassa mennään!

Ottelusta odotetaan kuitenkin Belgian hallintaa. Heidän vahva keskikenttänsä ja tehokas hyökkäyksensä on liikaa Slovakialle, joka joutuu todennäköisesti keskittymään puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin. Belgia pyrkii hallitsemaan palloa ja luomaan paikkoja nopeasti, kun taas Slovakia yrittää hyödyntää harvat tilaisuutensa vastaiskuissa. Tämä ottelu on tärkeä molemmille joukkueille lohkovaiheen jatkoa ajatellen, ja panokset ovat korkealla.

Pelivihje: Belgia 1.50

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

173 Lukukerrat