Vedonlyöntivihjeet EHT-turnaus: Venäjä – Suomi

Suomen aikaa klo 14:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain materiaaliltaan vahvempi Venäjä sekä viisikkopelissä edellä oleva Suomi. Vaikka suomi on vahvasti altavastaajana, niin päivän pitkävetovihjeet kallistuvat vahvasti siihen suuntaan.

Venäjä on aloittanut turnauksen voittamalla kaikki kolme otteluaan ja on näin ollen kärjessä yhdeksällä pisteellä. Maalisuhde turnauksessa on ollut vakuuttava 10:5 ja toisin kuin luulisi, on maalit jakautuneet hyvinkin tasaisesti Venäjän leirissä. Maalintekijöiksi on merkitty peräti kahdeksan eri pelaajaa, joten joukkue ei makaa vain supertähtien varassa turnauksessa. Venäjän ottelu Kanadaa vastaan näytti että mitä vain voi tapahtua, sillä kahden erän dominointi ja 4-1 johto olivat lähellä sulaa viimeisen erän loppupuolella, kun Kanada onnistui nousta vielä 4-3 lukemiin.

Leijonilla kaikki mahdollisuudet yllätykseen

Leijonat ovat pelanneet turnauksessa kaksi ottelua, joista kummastakin jäi käteen voitto. Pisteiden valossa Suomi on heti Venäjän perässä viidellä pisteellä, sillä Tshekkiä vastaan voitto irtosi vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Joukkueen maalisuhde on mainio 7:3 ja Leijonistakin on löytynyt maalintekijöitä laajalta rintamalta, sillä maalintekijöiksi on merkitty yhteensä kuusi eri pelaajaa. Vaikka Leijonat on paperilla hieman heikompi joukkue, nostaa paremmin toimiva viisikkopeli joukkueen voittomahdollisuuksia.

Markkinat tarjoavat Suomen varsinaisen peliajan voitolle kertoimen 3.90, jopa ilman rekisteröintiä!

EHT-turnaus vetovihjeet 19.12.2021

Kohde: Venäjä – Suomi
vihje: Suomi
Kerroin:
3.90

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset

266 Lukukerrat