Tennis pitkävetovihje: Yhdysvaltalainen haluaa TOP10 joukkoon ja siihen tarvitaan voittoja 26.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 150,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 150,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Luciano Darderi – Taylor Fritz

Madridin ATP-turnauksen massakentällä nähdään kiinnostava kohtaaminen, kun Luciano Darderi ja Taylor Fritz kohtaavat toisensa. Ottelussa kohtaavat kaksi pelaajaa, joiden tavoitteet ja pelivire ovat erityisen kiinnostavia seurattavia.

Luciano Darderi, nykyinen maailmanlistan sijalla 60, on italialainen pelaaja, jonka pelityyli perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja taktiseen älykkyyteen. Vaikka Darderi ei ole vielä saavuttanut suurta menestystä urallaan, hänen potentiaalinsa on tunnustettu tennismaailmassa. Taylor Fritz, joka löytyy maailmanlistan 13. sijalta, on amerikkalainen pelaaja, joka on tehnyt vaikutuksen viime aikoina. Fritzillä on selvä tavoite nousta maailmanlistan TOP10 joukkoon, ja hänen viimeaikainen menestyksensä, kuten eteneminen Munchenin turnauksen finaaliin viime viikolla, osoittaa hänen pelivireensä olevan huipussaan.

Vaikka pelaajat eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, Fritzin vahva esitys viime aikoina antaa hänelle selkeän edun tässä ottelussa. Hänen voittokertoimensa 1.50 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen, kun hän pyrkii jatkamaan nousuaan maailmanlistalla kohti huippua.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Fritz voittoa kertoimella 1.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

132 Lukukerrat