Tennis pitkävetovihje: Massakentällä nähdään intensiivinen kamppailu 19.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Saksan Munchenissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 170,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 170,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Taylor Fritz – Jack Draper

Tänään päivällä Munchenissä odotetaan jännittävää ottelua, kun kaksi lahjakasta tennispelaajaa, Taylor Fritz ja Jack Draper kohtaavat ATP-massakentällä. Ottelussa kohtaavat maailmanrankingin 15. Taylor Fritz, ja rankingin 46. Jack Draper. Pelaajien välillä on historiaa, sillä nämä kaksi ovat kohdanneet kerran aiemmin, ja Draper vei voiton tuossa kohtaamisessa suoraan kahdessa erässä.

Vaikka Draperilla onkin voittojen etulyöntiasema näiden kahden pelaajan välisissä kohtaamisissa, Fritzillä on selvästi enemmän kokemusta ja näyttöjä huipputasolla. Fritz on osoittanut olevansa vahva pelaaja erityisesti massakentillä, mikä antaa hänelle etua tässä ottelussa.

Fritzin voitto kertoimella 1.70 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Vaikka Draper onkin osoittanut kykynsä aiemmissa kohtaamisissa, Fritzillä on mahdollisuus käyttää hyväkseen omaa kokemustaan ja taitoaan tässä ottelussa. Revanssi on Fritzille nyt tärkeä ja hänellä on kaikki eväät ottaa se. Ottelu lupaa siis olla tiukka ja jännittävä, mutta Fritzin voitto näyttää olevan todennäköinen lopputulos.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Fritz voittoa kertoimella 1.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

92 Lukukerrat