Tennis pitkävetovihje: Viktoriya Tomova – Ekaterina Alexandrova 27.5.2024 Ranskan avoimet

Viktoriya Tomova

Bulgarialainen Viktoriya Tomova on maailmanlistan sijalla 75. Hän on tunnettu sinnikkyydestään ja taistelutahdostaan kentällä. Tomova on saanut viime vuosina yhä enemmän jalansijaa WTA-kiertueella ja onnistunut ajoittain haastamaan maailman kärkipelaajia. Hänen pelinsä vahvuuksiin kuuluvat monipuolinen lyöntivalikoima ja kyky pitää vastustajat liikkeessä.

Ekaterina Alexandrova

Venäläinen Ekaterina Alexandrova on sijoittunut maailmanlistalla 18. sijalle. Alexandrova on tunnettu vahvasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään, joka pakottaa vastustajat usein puolustuskannalle. Hänen pelinsä perustuu nopeaan tempoon ja tehokkaisiin peruslyönteihin, jotka tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Aikaisemmat Kohtaamiset

Alexandrova johtaa kaksikon keskinäisiä kohtaamisia 3-1. Hän on voittanut kolme edellistä kohtaamista, mikä antaa hänelle psykologista etulyöntiasemaa tämän päivän otteluun. Tomova puolestaan voitti Alexandrovan viimeksi vuonna 2016, joten hänen on löydettävä keinot murtaa tämä tappioputki.

Ennakkosuosikki

Ekaterina Alexandrova on selkeä ennakkosuosikki voittamaan tämän ottelun. Hänen rankinginsa ja viimeaikaiset suorituksensa osoittavat, että hän on tällä hetkellä vahvemmassa vireessä. Tomovan on pelattava lähes täydellinen ottelu, jos hän mielii haastaa ja voittaa Alexandrovan.

Pelivihje: Ekaterina Alexandrova 1.50

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

253 Lukukerrat