Tennis pitkävetovihje: Veteraanin voitolla tiistailta isot voitot!

Tenniksen ATP-kiertueen tiistain ottelut tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 275,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 275,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla peli- tai erätasoituksella ATP-tenniksen pelikohteen.

Tomas Machac – Andy Murray

Tiistain ottelussa Marseillen ATP-turnauksessa Tomas Machac ja Andy Murray kohtaavat ensimmäistä kertaa urallaan. Vaikka Machacin ranking on tällä hetkellä 66. ja Murrayn 49., on tärkeää huomioida, että ranking ei aina heijasta pelaajan tämänhetkistä virettä tai potentiaalia. Andy Murray on kokenut pelaaja, joka on menestynyt Grand Slam -tapahtumissa aiemmin. Hänen pelityylinsä, jossa yhdistyvät vahva syöttö, monipuolinen lyöntipeli ja huippuluokan liikkuvuus, antavat hänelle etulyöntiaseman monissa otteluissa.

Murraylla on myös taitoa voittaa vaikeita otteluita ja sopeutua vastustajansa pelityyliin. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä kohtaamisessa Machacin kanssa, joka on nuorempi ja vähemmän kokemusta omaava pelaaja. Murrayn voitto kertoimella 2.75 on houkutteleva vedonlyöntivaihtoehto, kun otetaan huomioon Murrayn vahva pelitausta ja hänen kykynsä suoriutua paineistetuissa tilanteissa.

Näin voitat 275,00 ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Murrayn voittoa kertoimella 2.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

108 Lukukerrat