Tennis pitkävetovihje: Ruusuvuori palaa kentille loukkaantumisen jälkeen 25.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 265,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 265,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Tomas Machac – Emil Ruusuvuori

Tänään päivällä Madridin ATP-turnauksessa kohtaavat Tomas Machac ja Emil Ruusuvuori. Ottelu pelataan massakentällä, mikä tuo oman lisämausteensa molempien pelaajien peliin. Machac, rankingilla 50., ja Ruusuvuori, rankingilla 71., ovat molemmat kovia kilpailijoita ja valmiita taistelemaan voitosta.

Vaikka Ruusuvuori onkin kärsinyt loukkaantumisesta, hän on nyt takaisin täydessä iskussa ja valmis haastamaan Machacin. Ottelun historia ei ole suotuisa suomalaiselle, sillä he ovat kohdanneet aiemmin kerran viime vuonna, jolloin Machac vei voiton 2-0. Tämä kuitenkin vain lisää Ruusuvuoren nälkää revanssiin.

Vaikka Machac onkin ottelun ennakkosuosikki rankinginsa perusteella, Ruusuvuoren voitto kertoimella 2.65 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen otteluun. Ruusuvuori tulee varmasti taistelemaan kynsin hampain voitosta ja näyttämään, että hän kykenee voittamaan kovia vastustajia. Ottelu tulee olemaan jännittävä ja täynnä draamaa, kun nämä kaksi lahjakasta pelaajaa kohtaavat Madridin massakentillä.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ruusuvuori voittoa kertoimella 2.65.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

87 Lukukerrat