Tennis pitkävetovihje: Jordan Thompson – Andy Murray 19.6.2024 Lontoo ATP

Jordan Thompson ja Andy Murray kohtaavat jännittävässä ATP-ottelussa Lontoon nurmikentällä 19. kesäkuuta 2024. Tämä ottelu on erityisen mielenkiintoinen, sillä pelaajien keskinäiset kohtaamiset ovat toistaiseksi tasan 1-1, mikä lisää jännitystä ja odotuksia.

Jordan Thompson

Jordan Thompson, maailmanlistan sijalla 43, on tunnettu kovasta työstään kentällä ja vahvasta pelistään. Australialaisella on hyvä syöttö ja hän pelaa aggressiivisesti, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan etenkin nopeilla nurmikentillä. Thompson on osoittanut pystyvänsä haastamaan korkeammalle rankattuja pelaajia ja hänen pelinsä sopii hyvin nurmialustalle.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Andy Murray

Andy Murray, rankingilla 129, on kaksinkertainen Wimbledonin mestari ja yksi nurmikenttien mestareista. Vaikka Murray on kärsinyt urallaan useista loukkaantumisista, hänen kokemuksensa ja taitonsa tekevät hänestä yhä vaarallisen vastustajan. Murray tunnetaan älykkäästä ja strategisesta pelistään sekä kyvystään hallita otteluiden tärkeät hetket. Hänen puolustuspelinsä ja nopeat refleksinsä ovat edelleen huippuluokkaa, ja hän osaa käyttää nurmikentän erityispiirteitä hyödykseen.

Kokemuksella voittoon

Vaikka Thompson on nuorempi ja korkeammalle rankattu, Murray on selkeä suosikki kokemuksensa ja menestyksensä ansiosta. Murray on osoittanut, että hän pystyy yhä pelaamaan korkealla tasolla ja voittamaan kovia vastustajia. Tämä ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen sekoitus nuoruutta ja kokemusta, mutta Murraylla on vahvat mahdollisuudet voittoon. Yleisö odottaa jännittävää taistelua, jossa Murray voi jälleen kerran loistaa nurmikentällä.

Pelivihje: Andy Murray 2.30

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

117 Lukukerrat