Tennis pitkävetovihje: Munchenin massakentällä luotetaan miesten ottelussa ennakkosuosikkiin 19.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Saksan Munchenissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 175,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 175,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Felix Auger-Aliassime – Jan-Lennard Struff

Munchenin ATP-turnauksessa odotetaan jännittävää puolivälieräottelua, kun 34. sijoitettu Felix Auger-Aliassime kohtaa 28. sijoitetun Jan-Lennard Struffin massakentällä. Ottelussa kohtaavat kaksi lahjakasta pelaajaa, joilla on historiaa keskinäisissä kohtaamisissaan. Auger-Aliassime onnistui viemään voiton kahdessa edellisessä kohtaamisessa, ja hän on massakentillä erityisen vaarallinen vastustaja.

Vaikka Auger-Aliassime onkin rankattu hieman Struffia alemmas maailmanlistalla, hänen edelliset voittonsa antavat hänelle pienen etulyöntiaseman. Auger-Aliassimella on massakentillä parempi liikkuvuus verrattuna suurikokoiseen Struffiin, mikä voi olla avain ottelun kulkuun.

Auger-Aliassimen voitto kertoimella 1.75 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen niille, jotka uskovat kanadalaisen pelaajan kykyyn jatkaa vahvaa suoritustaan. Vaikka Struffilla onkin voimaa ja aggressiivista pelityyliä, Auger-Aliassimen nopeus ja taito voivat osoittautua ratkaiseviksi tekijöiksi tässä ottelussa. Odotettavissa on siis tiukka taistelu massakentällä, mutta Auger-Aliassimen voitto näyttää houkuttelevalta vaihtoehdolta. Hänen aiempi menestyksensä ja kykynsä sopeutua massakentän olosuhteisiin antavat hänelle hyvät mahdollisuudet edetä turnauksessa eteenpäin.

Betsaa kohde bonuksella:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Auger-Aliassime voittoa kertoimella 1.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

176 Lukukerrat