Tennis pitkävetovihje: Kanadalainen tekee paluuta takaisin maailman kärkijoukkoon 16.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Romaniassa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Corentin Moutet – Denis Shapovalov

Tennisfaneilla on jälleen herkkupala edessään, kun Corentin Moutet ja Denis Shapovalov kohtaavat Bukarestin ATP-turnauksessa 16. huhtikuuta 2024. Ottelu pelataan massakentällä, mikä saattaa tuoda mukanaan mielenkiintoisia taktisia näkökulmia näiden kahden nuoren ja lahjakkaan pelaajan välille.

Corentin Moutet, Ranskan lahjakkuus, saapuu otteluun maailmanlistan sijalta 92. Hän on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja kyvystään liikkua sulavasti massakentällä. Moutetilla on potentiaalia haastaa kokeneemmatkin vastustajat, ja hänen voittamansa ottelu vuonna 2021 Shapovalovia vastaan todistaa hänen kykyjensä laajuuden.

Denis Shapovalov, Kanadan lupaus saapuu otteluun sijalta 121. Hän on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja räjähtävästä peruslyöntipelistaan. Shapovalovin pelissä on potentiaalia dominoida massakentällä, ja hänen fyysinen vahvuutensa voi antaa hänelle etulyöntiaseman ottelussa.

Vaikka Moutet voitti aiemman kohtaamisen, on syytä huomioida, että Shapovalovin syöttö ja voimakkaat lyönnit voivat luoda vaikeuksia Moutetille massakentällä. Siksi Shapovalov voitto kertoimella 2.00 vaikuttaa houkuttelevalta vedonlyöntikohteelta, kun otetaan huomioon hänen potentiaalinsa ja viimeaikainen kehitys.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Shapovalov voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

105 Lukukerrat