Tennis pitkävetovihje: Brandon Nakashima – Lorenzo Musetti 20.6.2024 Lontoo ATP

Tänään Lontoossa pelattavassa ATP-turnauksessa kohtaavat kaksi nuorta ja lahjakasta tennispelaajaa, kun Brandon Nakashima (ranking 63) ja Lorenzo Musetti (ranking 30) astuvat nurmikentälle ensimmäistä kertaa vastakkain. Molemmat pelaajat tunnetaan lupaavina nousevina tähtinä, mutta heidän pelityylinsä ja kokemuksensa poikkeavat toisistaan merkittävästi.

Brandon Nakashima

Brandon Nakashima, 22-vuotias amerikkalainen, on tullut tunnetuksi erityisesti kovien kenttien osaamisestaan. Nakashima on monipuolinen pelaaja, joka hallitsee niin kovat peruslyönnit kuin tarkat syötötkin. Hän on kuitenkin vielä suhteellisen uusi nurmikentillä ja hakee edelleen parasta pelivirettään tällä alustalla.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lorenzo Musetti

Lorenzo Musetti, 22-vuotias italialainen, on puolestaan nauttinut loistavasta kaudesta ja on kovassa vireessä. Musetti on noussut nopeasti ATP-rankingissa ja hänen monipuolinen pelityylinsä, johon kuuluu taitavat yhden käden rystylyönnit ja vahva verkkopeli, on tehnyt vaikutuksen moniin asiantuntijoihin. Nurmikenttä sopii Musettin aggressiiviseen ja hyökkäävään pelitapaan, mikä tekee hänestä selkeän ennakkosuosikin tässä ottelussa.

Musetti on vahvempi nurmikentällä

Tämä ottelu tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin kahden erilaisen pelityylin välillä. Nakashiman varmuus ja strateginen pelaaminen kohtaavat Musettin taiteellisen ja rohkean tenniksen. Ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen tuo aina mukanaan ylimääräistä jännitystä, ja on mielenkiintoista nähdä, kuinka pelaajat sopeutuvat toistensa peliin.

Pelivihje: Lorenzo Musetti 1.85

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

122 Lukukerrat