Tennis pitkävetovihje: Kokenut belgialainen on vahva massakentällä 16.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Romaniassa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 265,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 265,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

David Goffin – Miomir Kecmanovic

Tenniksen ystävät ovat valmiita todistamaan jännittävän kohtaamisen, kun David Goffin ja Miomir Kecmanovic ottavat yhteen Bukarestin ATP-turnauksessa 16. huhtikuuta 2024 massakentällä. Ottelu lupaa mielenkiintoisia hetkiä, kun kaksi pelaajaa, joilla on erilaiset pelityylit ja vahvuudet, kohtaavat toisensa.

David Goffin, Belgialainen konkari, saapuu otteluun maailmanlistan sijalta 100. Hän on tunnettu tasaisesta pelistään ja älykkäästä taktiikastaan kentällä. Goffinilla on kokemusta suurien otteluiden pelaamisesta, ja hänen vahvuutensa peruslyönneissä ja liikkuvuudessa voivat aiheuttaa ongelmia vastustajille massakentällä.

Miomir Kecmanovic, nuori serbiläinen lupaus saapuu otteluun maailmanlistan sijalta 60. Hänellä on voimakas syöttö ja aggressiivinen peruslyöntipeli, joka voi olla tehokasta massakentällä. Kecmanovicilla on potentiaalia haastaa kokeneemmat vastustajat ja ottaa voittoja suurista turnauksista.

Vaikka Kecmanovic onkin korkeammalla rankingilla, on syytä huomioida Goffinin kokemus ja aiempi menestys. Edellinen kohtaaminen näiden kahden pelaajan välillä päättyi Goffinin selvään voittoon 3-0. Goffinilla on taito hallita peliä ja vaikeuttaa vastustajien rytmiä massakentällä. Siksi Goffin voitto kertoimella 2.65 vaikuttaa houkuttelevalta pelikohteelta, kun otetaan huomioon hänen kokemuksensa ja aiempi menestyksensä Kecmanovicia vastaan.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Goffin voittoa kertoimella 2.65.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

93 Lukukerrat