Tennis pitkävetovihje: Pierre-Hugues Berbert – Corentin Moutet 21.11.2023

Valencia Challengerin odotettu kohtaaminen Pierre-Hugues Herbertin ja Corentin Moutet’n välillä tarjoaa mielenkiintoisen yhteenoton kahden ranskalaisen pelaajan välillä. Ottelu pelataan 21. marraskuuta 2023, ja pelaajien nykyiset rankingit luovat jännittävän pohjan kilpailulle, kun 250. sijoitettu Herbert kohtaa 132. sijoitetun Moutet’n.

Pierre-Hugues Herbert

Pierre-Hugues Herbert, rankingillaan 250, on kokenut pelaaja, joka tunnetaan vahvasta syötöstään ja monipuolisesta pelityylistään. Hänen uransa huipentui nelinpelin voittoon Grand Slam -turnauksissa, mutta hän on myös vakuuttanut kaksinpelikentillä. Herbertilla on vahva tausta eri alustoilla, ja hänen taituruutensa verkkopelissä tekee hänestä vaikean vastustajan.

Corentin Moutet

Corentin Moutet, joka pitää hallussaan 132. sijaa, on nuori ja nouseva tähti ranskalaisessa tennismaailmassa. Hänen pelityylinsä on aggressiivinen ja nopea, ja hänellä on kyky hallita ralleja peruslyönneillään. Moutet on näyttänyt vahvuutensa erityisesti massakentillä, mutta hänen pelinsä on monipuolista ja pystyy sopeutumaan eri alustoille.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Yllätysvoitto on mahdollinen

Aiempi kohtaaminen näiden kahden pelaajan välillä tapahtui vuonna 2014, ja silloin Herbert vei voiton 2-0. Tämä antaa hänelle psykologisen edun tulevaan otteluun. Herbertin mahdollisuudet yllätysvoittoon perustuvat hänen vahvaan syöttöönsä ja kykyynsä päättää pisteitä verkolla. Jos hän pystyy pitämään pallonhallinnan itsellään ja hyödyntämään kokemustaan, hänellä on kaikki mahdollisuudet napata voitto korkeammin rankatusta vastustajastaan Moutet’sta.

Pelivihje: Pierre-Hugues Herbert 3.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

250 Lukukerrat