Tennis pitkävetovihje: Jättiyllätys muhii illan super-ottelussa 26.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 450,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 450,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Borna Coric – Alexander Zverev

Madridin ATP-turnauksessa massakentällä kohtaavat kaksi kovaa pelaajaa, kun Borna Coric ja Alexander Zverev asettuvat vastakkain. Ottelu lupaa olla jännittävä, sillä nämä kaksi pelaajaa ovat tasaisesti ottaneet mittaa toisistaan aikaisemmissa kohtaamisissaan.

Borna Coric, joka löytyy maailmanlistan sijalta 34, on kroatialainen pelaaja, joka tunnetaan sitkeydestään ja kyvystään taistella kovissakin otteluissa. Hänen pelityylilleen on ominaista tarkkuus ja fyysinen kestävyys, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan millä tahansa alustalla. Alexander Zverev, maailmanlistan sijalla 5, on saksalainen huippupelaaja, jolla on valtava potentiaali ja taito. Zverevin pelityylille on ominaista voimakkaat lyönnit ja hyvä syöttö, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa.

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kuudesti aiemmin ja voitot ovat tasan 3-3. Coricin voitto tänään kertoimella 4.50 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen. Coricilla on tarvittavat taidot ja kokemus voittaa Zverev, ja hänen sitkeytensä voi olla ratkaiseva tekijä ottelussa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Coric voittoa kertoimella 4.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

315 Lukukerrat