Tennis pitkävetovihje: Jasmine Paolini – Madison Keys 7.7.2024 Wimbledon

Wimbledonin neljännesvälierissä kohtaavat Jasmine Paolini ja Madison Keys, kaksi kovaa kilpailijaa, joilla on tärkeä ottelu edessään.

Jasmine Paolini

Paolini, sijoitettu seitsemänneksi, tunnetaan monipuolisesta pelityylistään ja kyvystään sopeutua erilaisiin olosuhteisiin. Hänellä on vahva peruslyöntipeli ja tarkka syöttö, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan nurmikentilläkin.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Madison Keys

Keys, sijoitettu kolmanneksitoista, on erityisen vahva nopeilla alustoilla. Hänen voimakkaat lyöntinsä ja aggressiivinen pelityylinsä ovat tehneet hänestä pelätyn vastustajan Wimbledonissa. Keskinäiset kohtaamiset ovat tällä hetkellä tasan 1-1, mikä lisää ottelun jännitystä ja ennustettavuutta.

Onko italialaisella mahdollisuudet?

Vaikka Keys onkin nurmialustan spesialisti, Paolinilla on potentiaalia nappaa yllätysvoitto. Hänen monipuolisuutensa ja kykynsä vaihdella pelityyliä tilanteen mukaan voivat aiheuttaa haasteita Keysille, joka saattaa tarvita aikaa sopeutuakseen vastustajansa erilaisiin lyönteihin.

Paolinin voitto edellyttää vahvaa syöttöä, tarkkuutta peruslyönneissä ja kykyä hyödyntää Keysin mahdollisia heikkouksia. Hänen taktinen älykkyytensä ja kyky lukea vastustajan peliä voivat ratkaista ottelun hänen hyväkseen.

Wimbledonin nurmikentät tarjoavat otollisen ympäristön molemmille pelaajille näyttää taitojaan, ja tämä neljännesvälierä lupaa tarjota tiukan taiston kahden lahjakkaan pelaajan välillä. Paolinin mahdollinen yllätysvoitto olisi hänen uransa yksi merkittävimmistä saavutuksista, ja hän on varmasti motivoitunut näyttämään parastaan tällä suurella areenalla.

Pelivihje: Jasmine Paolini

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

102 Lukukerrat