Tennis pitkävetovihje: Jan-Lennard Struff – Stefanos Tsitsipas 20.6.2024 Halle ATP

Tänään Halle ATP -turnauksessa kohtaavat Jan-Lennard Struff (ranking 41) ja Stefanos Tsitsipas (ranking 11) nurmikentällä. Tämä on pelaajien yhdeksäs kohtaaminen, ja Tsitsipas johtaa voitoissa 5-3. Molemmat pelaajat ovat tunnettuja vahvoista pelitaidoistaan, ja heillä on paljon kokemusta isoista otteluista.

Jan-Lennard Struff

Jan-Lennard Struff, saksalainen 34-vuotias veteraani, tunnetaan voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään. Hänen kova peruslyöntinsä ja tehokas verkkopelinsä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan etenkin nurmikentällä. Struffilla on kotiyleisön tuki takanaan, mikä voi tuoda hänelle lisäpotkua otteluun. Vaikka Struff ei ole korkeimmilla sijoilla maailman rankingissa, hän on osoittanut pystyvänsä haastamaan ja voittamaan huippupelaajia.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas, kreikkalainen 25-vuotias supertähti, on nykyisen sukupolven kirkkaimpia tähtiä. Tsitsipas tunnetaan monipuolisesta pelityylistään, jossa yhdistyvät vahvat syötöt, taidokkaat rystylyönnit ja erinomainen liikkuminen kentällä. Hänen menestyksensä suuremmissa turnauksissa ja korkeampi ranking tekevät hänestä selkeän ennakkosuosikin tässä ottelussa. Tsitsipas on myös osoittanut sopeutuvansa hyvin nurmikenttiin, ja hänen aiemmat voitot Struffista antavat hänelle henkistä etulyöntiasemaa.

Kreikkalainen jatkaa matkaa turnauksessa

Ottelusta odotetaan jännittävää ja tiukkaa, sillä molemmat pelaajat pyrkivät hyödyntämään vahvuuksiaan. Tsitsipas lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Struffin yllätysmahdollisuutta ei voi aliarvioida. Ottelun ratkaisee todennäköisesti se, kumpi pystyy paremmin hyödyntämään syöttövuoronsa ja pelaamaan tasaisemmin tärkeillä hetkillä.

Pelivihje: Stefanos Tsitsipas 1.85

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

122 Lukukerrat