ATP tennis pitkävetovihjeet: Stefanos Tsitsipas – Ugo Humbert 9.10.2023

Stefanos Tsitsipas ja Ugo Humbert kohtaavat jälleen tenniskentällä Shanghai ATP -turnauksessa 9. lokakuuta 2023. Tämä ottelu pelataan kovalla kentällä, mikä asettaa pelaajille erityisiä haasteita. Aikaisemmin nämä kaksi pelaajaa ovat kohdanneet kolme kertaa, joista Tsitsipas on voittanut yhden ja Humbert kaksi ottelua.

Stefanos Tsitsipas

Kreikkalainen Tsitsipas on noussut tennismaailman huipulle nuoresta iästään huolimatta. Hän on tunnettu monipuolisesta pelistään, joka sisältää voimakkaita lyöntejä ja mainion verkkopelaamisen taidon. Tsitsipas on saavuttanut useita ATP-turnausvoittoja urallaan ja on sijoittunut maailmanlistan kärkisijoille. Hänen pelityylinsä on erityisen tehokas kovalla kentällä, ja hänellä on vahva itseluottamus.

Ugo Humbert

Ranskalainen Humbert on nouseva tähti Ranskan tennismaailmassa. Hänellä on erinomainen pelisilmä ja taitava liikkuminen kentällä. Humbert on voittanut merkittäviä otteluita uransa aikana ja näyttää olevan valmis haastamaan kovimmat vastustajansa. Hänen pelityylinsä sopii hyvin koville kentille, ja hänellä on kyky löytää vastustajansa heikkoudet.

Miksi Tsitsipas voittaa ottelun?

  1. Kokemus: Tsitsipasilla on enemmän kokemusta suurista otteluista ja ATP-turnausvoitoista verrattuna Humbertiin. Tämä antaa hänelle mentaalisen edun tiukoissa tilanteissa.
  2. Monipuolinen pelityyli: Tsitsipasin monipuolinen pelityyli aiheuttaa ongelmia Humbertille. Kreikkalaisen kyky pelata aggressiivisesti peruslyönneillä ja siirtyä sitten verkolle voi horjuttaa Humbertin rytmiä.
  3. Itseluottamus: Tsitsipas on tunnettu vahvasta itseluottamuksestaan ja taisteluhengestään. Hänellä on kyky kääntää ottelut eduksi, vaikka olisi tappiolla.
  4. Aiemmat voitot: Vaikka Humbert on voittanut Tsitsipasin kahdesti aikaisemmin, Tsitsipas voi käyttää näitä tappioita oppimismahdollisuutena ja löytää keinot voittaa tämä ottelu.

Tsitsipas on kokemuksen, monipuolisen pelityylin ja vahvan itseluottamuksen ansiosta suosikki voittamaan tämän ottelun Ugo Humbertia vastaan.

Pelivihje: Stefanos Tsitsipas 1.55

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Tennis pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivut

273 Lukukerrat