Tennis pitkävetovihje: Alexander Shevchenko – Emil Ruusuvuori 21.5.2024 Geneve ATP

Toukokuun 21. päivänä 2024 Geneven ATP-turnauksessa kohtaavat Venäjän Alexander Shevchenko ja Suomen Emil Ruusuvuori massakentällä. Molemmat pelaajat ovat rankingissa hyvin lähellä toisiaan, Shevchenko sijalla 61 ja Ruusuvuori sijalla 66, mikä tekee ottelusta erityisen mielenkiintoisen. Tämä on heidän ensimmäinen keskinäinen kohtaamisensa, joten ennakkoasetelmat tuovat lisäjännitystä otteluun.

Alexander Shevchenko

Alexander Shevchenko, 23-vuotias venäläinen, on noussut nopeasti tennismaailman tietoisuuteen. Hänellä on vahva syöttö ja kova kämmenlyönti, jotka soveltuvat hyvin massakenttäpelille. Shevchenko on tunnettu taistelutahdostaan ja kyvystään pelata intensiivisesti pitkiä otteluita. Hänen viimeaikainen menestyksensä on nostanut hänet lähemmäs ATP-listan kärkeä.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori, 25-vuotias suomalainen, on ollut tasaisesti nouseva tähti ATP-kiertueella. Hänellä on monipuolinen peli, joka sisältää vahvan syötön, tarkat peruslyönnit ja erinomaisen liikkumisen kentällä. Ruusuvuori on erityisen tunnettu kyvystään mukautua eri alustoille, ja hänen taktiikkansa massakentällä ovat kehittyneet huomattavasti. Viime kauden menestys on antanut hänelle itseluottamusta, mikä tekee hänestä ottelun voittajasuosikin.

Suomalainen ennakkosuosikkina

Vaikka Shevchenko on lahjakas ja nousussa, Ruusuvuoren kokemus ja tasaisuus antavat hänelle etulyöntiaseman tässä ottelussa. Suomalaisen odotetaan hallitsevan peliä monipuolisella pelityylillään ja vahvalla henkisellä valmistautumisellaan. Ottelu tulee olemaan tiukka ja tasaväkinen, mutta Ruusuvuoren katsotaan olevan vahvoilla etenemään seuraavalle kierrokselle.

Pelivihje: Emil Ruusuvuori 1.75

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

262 Lukukerrat