Tennis pitkävetovihje: Barcelonassa laadukas kamppailu tarjoaa panoksen tuplana takaisin! 18.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Barcelonassa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Alejandro Davidovich Fokina – Dusan Lajovic

Tennisfaneille tarjoillaan jälleen jännittävää toimintaa, kun Alejandro Davidovich Fokina kohtaa Dusan Lajovicin 18. huhtikuuta 2024 Barcelonan ATP-turnauksessa massakentällä. Ottelu lupaa kiehtovaa kilpailua, sillä molemmat pelaajat pyrkivät varmasti osoittamaan taitonsa ja voittamaan arvokkaita pisteitä ranking-sijoituksiensa parantamiseksi.

Alejandro Davidovich Fokina on lahjakas espanjalainen pelaaja, jonka nykyinen ranking on 27. Davidovich Fokina tunnetaan erityisesti nopeasta jalkatyöstään ja monipuolisesta pelityylistään, joka tekee hänestä vaarallisen vastustajan millä tahansa kentällä. Hänen voittonsa perustuu usein tarkkuuteen ja kykyyn vaihtaa pelityyliä tarpeen mukaan.

Toisena pelaajana on Dusan Lajovic, jonka ranking on tällä hetkellä 59. Vaikka Lajovicin ranking ei ehkä olekaan yhtä korkea kuin vastustajansa, hänen kokemuksensa ja taitonsa ovat kiistattomat. Hän on vahva peruspelin pelaaja, joka hallitsee massakentän hitaan pelin strategian. Lajovic on osoittanut kykynsä voittaa kovia vastustajia, kuten viimeisin voitto ranking 13. pelaajasta, Ugo Humbertista.

Historia suosii tällä hetkellä Lajovicia, mutta molemmat pelaajat ovat valmiita antamaan kaikkensa kentällä. Ottelun ennakoidaan olevan tiukka ja tasainen, mutta Lajovicin vahva pelivire ja aiemmat voitot Davidovich Fokinasta antavat hänelle selvän etulyöntiaseman. Tästä syystä Lajovicin voitto kertoimella 2.00 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen niille, jotka etsivät hyvää vastinetta panokselleen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Lajovic voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

85 Lukukerrat