Tennis pitkävetovihje: Daniil Medvedev – Emil Ruusuvuori 18.1.2024

Australian avoimet tarjoavat jännittävän kohtaamisen, kun maailmanlistan kolmonen, Daniil Medvedev, kohtaa sijoittamattoman mutta vahvasti esiintyneen suomalaisen, Emil Ruusuvuoren, 18. tammikuuta 2024. Ottelun historia suosii venäläistä, sillä hän on voittanut molemmat aiemmat kohtaamiset 2-0 erin.

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev, Venäjän ylpeys, on nousussa kohti maailman huippua. Hänen rankinginsa kolmantena on todiste hänen vakuuttavasta pelistään. Medvedevin pelityyli yhdistää voimakkaan syötön, tarkan lyönnin ja älykkään pelaamisen verkosll. Vaikka hän onkin näyttänyt hieman epävakaalta viime aikoina, on tärkeää huomata, että hän on tunnettu kyvystään nostaa tasoaan suurissa turnauksissa.

Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori, suomalaisen tenniksen edustaja, on tällä hetkellä rankingin sijalla 53. Hänen pelinsä on kehittynyt huomattavasti, ja hän onnistuu haastamaan kovemmat vastustajat. Ruusuvuoren vahvuudet sisältävät nopean liikkumisen kentällä, tarkan rystyn ja voimakkaan syötön. Hänen itseluottamuksensa on huipussaan, ja hän on valmis osoittamaan kykynsä Grand Slam -tasolla.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Onko yllätysvoitto mahdollinen?

Vaikka Medvedev on selkeä ennakkosuosikki, Ruusuvuori voi napata yllätysvoiton. Medvedevin vaihteleva suorituskyky viime aikoina voi antaa Ruusuvuorelle tilaisuuden hyödyntää mahdolliset heikkoudet. Ruusuvuori on parhaassa kunnossa uransa aikana, ja tämä itsessään voi antaa hänelle tarvittavan itseluottamuksen ja energian voittoon.

Ruusuvuoren voiton todennäköisyyttä kuvastaa kerroin 8.00. Tämä kuvastaa myös vedonlyöntiyhteisön uskoa Medvedevin ylivoimaiseen asemaan, mutta samalla tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden niille, jotka uskovat suomalaisen kykyyn yllättää maailmanlistan kolmonen. Yllätysvoitto olisi merkittävä saavutus Ruusuvuorelle ja jättäisi jälkensä Australian avoimien historiaan.

Pelivihje: Emil Ruusuvuori 8.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

367 Lukukerrat