Tennis pitkävetovihje: Daniel Evans – Arthur Rinderknech 20.5.2024 Lyon ATP

Toukokuun 20. päivänä 2024 Lyonin ATP-turnauksessa nähdään kiinnostava ottelu, kun brittiläinen Daniel Evans kohtaa ranskalaisen Arthur Rinderknechin massakentällä. Evans, maailmanlistan sijalla 60, lähtee otteluun ennakkosuosikkina kokemuksensa ansiosta, kun taas Rinderknech on rankingissa sijalla 73.

Daniel Evans

Daniel Evans, 33-vuotias kokenut pelaaja, on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja monipuolisista lyönneistään. Hänellä on vahva yhden käden rysty ja hän osaa käyttää kentän koko leveyttä hyödykseen. Vaikka massakenttä ei ole hänen paras alustansa, Evans on osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvin myös hitaammilla kentillä. Hänellä on takanaan useita voittoja massakentiltä, mikä antaa hänelle itseluottamusta lähteä otteluun.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Arthur Rinderknech

Arthur Rinderknech, 28-vuotias ranskalainen, on voimakas pelaaja, joka luottaa erityisesti kovaan syöttöönsä ja vahvoihin peruslyönteihinsä. Rinderknech on ollut hyvässä vireessä viime aikoina ja hänellä on kotikenttäetunsa ansiosta tukea yleisöltä. Heidän piti kohdata kerran aiemmin, mutta tuolloin Rinderknech joutui luovuttamaan ottelun, mikä lisää jännitystä tämän kohtaamisen ympärille.

Evans hakee voittoa ja hyvää virettä

Evans on ottelun ennakkosuosikki kokemuksensa ja korkeamman rankinginsa ansiosta, mutta Rinderknechillä on mahdollisuus yllättää, etenkin jos hän pystyy hyödyntämään vahvaa syöttöään ja lyöntivoimaansa. Evansin täytyy olla tarkkana ja pelata parhaalla tasollaan, jotta hän voi hallita ottelua ja estää Rinderknechiä saamasta otetta pelistä.

Oottelusta odotetaan tiukkaa ja viihdyttävää kamppailua, jossa Evansin kokemus voi olla ratkaiseva tekijä voiton saavuttamisessa.

Pelivihje: Daniel Evans 2.20

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

80 Lukukerrat