Tennis pitkävetovihje: Constant Lestienne – Calvin Hemery 6.11.2023

Tänään Metzin ATP-turnauksessa nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun kaksi ranskalaista pelaajaa, Constant Lestienne ja Calvin Hemery, asettuvat vastakkain kovalla alustalla. Kumpikin pelaaja taistelee tärkeästä voitosta kotiyleisönsä edessä, mutta kummasta pelaajasta löytyy voittaja?

Constant Lestienne

Rankingissa sijalla 90, on kokenut pelaaja, joka on tunnettu vahvasta peruspelistään ja tarkoista syötöistään. Hänellä on useita ATP- ja Challenger-tason turnausvoittoja urallaan, ja hän pystyy pelaamaan tasaisesti korkealla tasolla. Kovalla alustalla Lestienne on erityisen vaarallinen, koska hänellä on hyvä taito mukautua erilaisiin olosuhteisiin. Vaikka hän ei ole maailman huippu, hän voi silti aiheuttaa vaikeuksia vastustajilleen.

Calvin Hemery

Rankingissa sijalla 205. majaileva Hemery on noussut vähitellen tennismaailman kartalle. Hän on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään. Hemerylla on potentiaalia lyödä kovia lyöntejä ja haastaa kokeneita pelaajia. Vaikka hänen rankinginsa ei ole kovin korkea, hänellä on potentiaalia yllättää kokeneemmat vastustajat, erityisesti kovalla alustalla, jossa hänen pelityylinsä on tehokas.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Hemery voi ottaa yllätysvoiton tästä ottelusta?

Hänellä on voimakas syöttö, joka auttaa häntä hallitsemaan pistettä ja pitämään vastustajansa paineen alla. Hänen aggressiivinen pelityylinsä voi tuottaa pisteitä, jos hän onnistuu lyömään tarkasti ja aggressiivisesti. Kotiyleisön tuki antaa hänelle ylimääräistä motivaatiota ja energiaa taisteluun.

Vaikka Constant Lestienne on ennakkosuosikki tässä kohtaamisessa, Calvin Hemeryllä on tarvittavat aseet yllätysvoittoon. Hänen voimakas syöttö, aggressiivinen pelityyli ja kotiyleisön tuki voivat olla avain menestykseen.

Pelivihje: Calvin Hemery 3.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

191 Lukukerrat