Tennis pitkävetovihje: Ennakkosuosikin matkassa käynnistetään lauantain tennikset 27.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 150,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 150,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Nicolas Jarry – Flavio Cobolli

Madridin ATP-turnauksessa massakentällä nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Nicolas Jarry ja Flavio Cobolli kohtaavat toisensa kolmatta kertaa.

Jarry, maailmanlistan sijalla 23, on chileläinen pelaaja, jolla on vahva peruspeli ja hyvä palautuskyky massakentällä. Cobolli, sijalla 64, on nuori italialainen lupaus, jonka pelityyli on monipuolinen ja joka kykenee haastamaan korkeammin sijoitettuja vastustajia.

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kahdesti aiemmin, ja voitot ovat tasan 1-1, mikä viittaa siihen, että tästä ottelusta odotetaan tiukkaa ja tasaväkistä kamppailua. Ennakkosuosikki Jarryn voitto kertoimella 1.50 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen, ottaen huomioon hänen korkeamman rankinginsa ja aiemman menestyksen massakentillä. Vaikka Cobolli onkin vaarallinen vastustaja, Jarrylla on kokemusta ja taitoa hallita ottelua ja napata voitto kotiin.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Jarry voittoa kertoimella 1.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

305 Lukukerrat