Tennis pitkävetovihje: Adelaide ATP tuplavinkki 9.1.2024

Australian Adelaide ATP-turnaus tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 314,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen Adelaide ATP-turnauksen tenniskohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 314,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla vain toisen kohteista single-vetona.

Yannick Hanfmann – Lorenzo Sonego

Adelaiden ATP-turnauksen kohtaaminen Yannick Hanfmannin ja Lorenzon Sonegon välillä lupaa jännittävää tennisviihdettä. Vaikka Hanfmannin maailmanranking on 49. ja Sonegon 46., Sonegon voiton kerroin 1.57 kielii hänen vahvasta peliesityksestään. Sonegon voittomahdollisuudet perustuvat hänen vakuuttavaan pelityyliinsä. Hän on tunnettu voimakkaasta syötöstään, monipuolisesta lyöntirepertuaaristaan ja kyvystään hallita peliä eri pinnoilla. Sonego on myös osoittanut vahvuutensa kovissa kilpailuissa.

Vaikka Hanfmann on kova vastus, Sonegon vakuuttava pelityyli tekevät hänestä ottelun ennakkosuosikin. Vedonlyöntikerroin 1.57 kuvastaa Sonegon ansaitsemaa luottamusta ja potentiaalia voittaa tämä kohtaaminen.

Rinky Hijikata – Daniel Evans

Adelaiden ATP-turnauksen ottelu Rinky Hijikatan ja Daniel Evansin välillä tarjoaa mielenkiintoisen kamppailun. Vaikka Hijikata on rankingillaan 70. kova vastustaja, Daniel Evansin on silti pelaajista laadukkaampi ja kokeneempi. Evansin voittokerroin 2.00 tarjoaa loistavan pelimahdollisuuden.

Evansin vankka ranking (40.) osoittaa hänen kykynsä menestyä korkealla tasolla. Hän on tunnettu monipuolisesta pelityylistään, tarkoista lyönneistään ja vahvasta syötöstään. Evansin kokemus korkean tason kilpailuista antaa hänelle etulyöntiaseman. Vaikka Hijikata voi tarjota tiukan vastuksen, Evansin kokemus, ranking ja pelitaidot asettavat hänet ottelun ennakkosuosikiksi. Kertoimella 2.00 Evansin voitto on päivän paras pelikohde.

Näin voitat 314,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Sonegon ja Evansin voittoa yhteiskertoimella 3.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

282 Lukukerrat