NHL vihjeet: Chicago Blackhawks – Calgary Flames

Suomen aikaa klo 02:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain vieläkin askelmerkkejä etsivä Chicago Blackhawks sekä notkahduksen kokenut Calgary Flames. Tänään pitkävetovihjeet sisältävät verraten paljon tasapelin mahdollisuutta, joten se pelataan varmanpäälle.

Chicago Blackhawks on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmanneksi viimeisellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 27 pelattuun otteluun vain 22 pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 62:86, mutta kuten olen aiemminkin sanonut, tulee joukkue parantamaan tilastojaan kauden edetessä. Viidestä edellisestä ottelusta Blackhawks on onnistunut voittamaan vain kaksi ottelua ja varsinkin edellinen tappio Torontolle lukemin 5-4 oli paha kirpaisu.

Calgary ei häviä viittä ottelua peräkkäin missään universumissa

Calgary Flames on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmannella sijalla, kun joukkue on kerännyt 28 otteluun 36 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 87:62. Flames on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen, mutta siitä ei kannata vetää liikaa huomiota. Flames on konferenssinsa paras vierasjoukkue ja etenee yön kohtaamiseen loistavalla maalisuhteella vieraissa 57:35. Joukkue katkaisee tappioputkensa ja palaa takaisin normaaliin ruotuun.

Markkinat tarjoavat Calgary Flamesin lopullisesta voitosta kertoimen 1.70.

NHL vetovihjeet 14.12.2021

Kohde: Chicago Blackhawks – Calgary Flames
vihje: Calgary Flames ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.70

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.
279 Lukukerrat