NHL pitkävetovihjeet: Chicago Blackhawks – Washington Capitals

Suomen aikaa klo 03:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kipeästi pisteitä kaipaava Chicago Blackhawks sekä muutaman tärkeän pelaajan poissaolosta kärsivä Washington Capitals. Kyseinen matsi on erittäin jännä ja urheiluviihde lähteekin poimimaan herkku kertoimet!

Chicago Blackhawks on tällä hetkellä läntisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 27 otteluun vain vaivaiset 22 pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 62:86, mutta potentiaalia materiaalista kyllä löytyisi kun sen vain saisi oikein valjastettua. Viidestä edellisestä ottelusta Blackhawks on voittanut vain kaksi. Näistä kuitenkin kaksi tappiota olivat todella tiukan taistelun lopputuloksia ja nyt Blackhawksilta pitäisi löytyä jo se viimeinenkin rypistys pisteiden keräämiseksi.

Chicago voi yllättää siipirikkoisen Capitalsin

Washington Capitals on tällä hetkellä itäisen konferenssin neljännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 28 otteluun peräti 40 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 97:71, joka on todellakin loistava. Capitalsilta on kuitenkin sivussa Dowd, Hathaway, Manta, Van Riemsdyk sekä Wilson, joten tämä voi avata mahdollisuuden yllätykseen. Capitalsilla on edellisestä viidestä ottelusta kolme voittoa, mutta varsinkin edellinen voitto Buffalo Sabresista meni tiukemmalle kuin mitä sen olisi pitänyt.

Päivän pitkävetovihjeet sisältävät hieman yllätys momenttia, joten suoraa voittoa ei uskalla hakea. Markkinat tarjoavat Chicago Blackhawksin lopullisesta voitosta kertoimen 2.35.

NHL vetovihjeet 16.12.2021

Kohde: Chicago Blackhawks – Washington Capitals
vihje: Chicago Blackhawks ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.35

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset

294 Lukukerrat