NHL pitkävetovihje: Vierasvoitolla panokset kaksinkertaisena takaisin 4.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Arizona Coyotes – Vancouver Canucks

Huomenna Mullet Arenalla Arizona Coyotes ja Vancouver Canucks kohtaavat toisensa NHL ottelussa, joka lupaa mielenkiintoista kamppailua.

Arizona Coyotes sijoittuu läntisen konferenssin 13. sijalle, kun taas Vancouver Canucks löytyy konferenssista toiselta sijalta. Canucks on selvästi laadukkaampi joukkue näistä kahdesta, ja heillä on vahvat mahdollisuudet voittoon huomisessa ottelussa. Canucksin voitto kertoimella 2.00 on houkutteleva pelikohde. Canucksilla on selvä etu joukkueiden välisessä tasossa ja laadussa. Heidän parempi maalivahtipeli ja tehokkaampi hyökkäys voivat olla ratkaisevia ottelun lopputuloksen kannalta.

Canucks on osoittanut vahvaa suorituskykyä kauden aikana ja pyrkii jatkamaan hyvää virettään ottelussa Coyotesia vastaan. Heidän motivaationsa ja halunsa säilyttää korkea sijoituksensa konferenssissa voivat toimia lisäpontimena voittoon. Canucksin voitto kertoimella 2.00 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen otteluun, ottaen huomioon joukkueiden välisen tasoeron.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Vancouver Canucks voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

142 Lukukerrat