NHL pitkävetovihje: Läntisen konferenssin ääripäät vastakkain 11.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 170,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 170,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Vancouver Canucks – Arizona Coyotes

Seuraavan yönä Vancouver Canucks ja Arizona Coyotes kohtaavat NHL:n ottelussa, jossa on selvästi erilaiset panokset kummallekin joukkueelle.

Canucks löytyy läntisen konferenssin toiselta sijalta, ja he taistelevat edelleen konferenssin ensimmäisestä sijasta. Coyotesilla ei ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin, ja joukkue löytyykin konferenssin kolmannestatoista sijalta, mikä tarkoittaa kesäloman alkamista pian.

Canucksilla on paljon pelissä, kun he pyrkivät vahvistamaan asemaansa konferenssin kärjessä. Heillä on myös vahva kotietu, joka antaa heille ylimääräisen edun ottelussa. Canucks on ollut hyvässä vireessä viime aikoina, mikä näkyy heidän tuloksissaan ja peliesityksissään. Coyotesin puolella taas motivaatio saattaa olla hieman alhaalla, kun he tietävät kauden päättyvän ilman pudotuspelejä. Tämä voi heijastua heidän peliinsä ja antaa Canucksille lisää mahdollisuuksia voittoon.

Canucksin voitto kertoimella 1.70 näyttää houkuttelevalta vedonlyöntikohteelta. Heillä on enemmän pelissä, vahva kotietu ja hyvä vire. Coyotesin motivaation puute vaikuttaa ottelun kulkuun ja antaa Canucksille mahdollisuuden napata tärkeät pisteet. Tämä tekee Canucksista houkuttelevan valinnan vedonlyöjille tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Vancouver Canucks voittoa kertoimella 1.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

196 Lukukerrat