NHL pitkävetovihje: Seattle Kraken – Colorado Avalanche 18.10.2023

Seattle Kraken ja Colorado Avalanche kohtaavat tärkeässä ottelussa, joka voi olla käännekohta molempien joukkueiden alkukaudesta. Krakenilla on ollut vaikea alku kaudelleen, kun taas Avalanche on aloittanut vahvasti.

Avalanchen vahvuudet

  1. Maalivahtipeli: Avalanche voi luottaa maalivahteihinsa, kuten Alexandar Georgiyeviin ja Justus Annuseen, jotka ovat olleet erinomaisia tähän mennessä. Heidän varmuutensa ja kykynsä torjua laukauksia ovat ratkaisevassa roolissa.
  2. Hyökkäysvoima: Colorado Avalanche omaa syvän ja taitavan hyökkäyskaluston, joka on tehnyt 7 maalia kahdessa ottelussa. Heillä on useita maalintekijöitä, kuten Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen, jotka pystyvät luomaan painetta vastustajan puolustukselle.
  3. Erikoistilannepelaaminen: Avalanche on ollut vahva erikoistilannepelaamisessa, sekä ylivoimalla että alivoimalla. Heidän erikoistilannepelaamisensa auttaa heitä hallitsemaan pelin kulkua ja hyödyntämään Krakenin mahdollisia virheitä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Krakenin heikkoudet

  1. Maalinteon vaikeudet: Krakenin maalisuhde on ollut heikko, sillä he ovat tehneet vain 2 maalia kolmessa ottelussa. Hyökkäyksen tehottomuus antaa Avalanche-maalivahdeille mahdollisuuden loistaa.
  2. Puolustuksen haavoittuvuus: Kraken on päästänyt vastustajat tekemään 9 maalia kolmessa ottelussa. Tämä kertoo puolustuksen haavoittuvuudesta, ja Avalanche voi hyödyntää tätä.
  3. Kokemus: Colorado Avalanche on kokeneempi joukkue. Heidän kokemuksensa auttaa heitä hallitsemaan peliä ja tekemään oikeita päätöksiä tiukoissa tilanteissa.

Colorado Avalanche saapuu otteluun selvänä suosikkina, sillä heidän vahvuutensa maalivahtipelissä, hyökkäysvoimassa ja erikoistilannepelaamisessa sekä Krakenin haavoittuvuudet antavat heille etulyöntiaseman. Krakenin on oltava erityisen tarkkana ja parannettava peliään, jos he aikovat haastaa Avalanchen tässä ottelussa.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.20

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

395 Lukukerrat